Kategorija: Novice

Hotel Park Urban & Green

Hotel Park Urban & Green je najbolj urbani in zeleni hotel v središču Ljubljane. Hotel je obdan s parki in je tudi del Čebelje poti. Izjemna ustrežljivost in prijaznost zaposlenih poskrbi za prijetno izkušnjo vsakega gosta.

 

Hotel Park ima kratko, hkrati pa bogato zgodovino. Hotel je svoja vrata odprl leta 2009. Leta 2015 pa smo se v hotelu odločili za novo zgodbo – zeleno zgodbo. Pred kratkim obnovljen hotel se sedaj lahko pohvali kot prvi slovenski hotel s certifikatom TravelLife, ki podjetje zavezuje k trajnostnemu razvoju. Prav tako se hotel lahko pohvali s certifikatom Slovenian Green Accommodation in z mnogimi drugimi priznanji in nagradami. Glavno poslanstvo hotela je zmanjšati svoj vpliv na okolico in okolje v katerem deluje. V hotelu se vsakodnevno trudimo zmanjšati porabo energetikov, povečati skrb za okolico, ločujemo svoje odpadke, se povezujemo z raznimi organizacijami, širimo zavednost o trajnostnem razvoju, kupujemo lokalno pridelano hrano in imamo na strehi svoj zeliščni vrt in štiri družine kranjskih čebel.

 

V restavraciji vam postrežemo z odlično kavo in različnimi dobrotami vse od domačih limonad, slovenskih tradicionalnih jedi pa vse do hišnega sladoleda in tortic. Posebnost restavracije je vsekakor indijska kuhinja, kjer vam postrežemo tudi z odličnimi tradicionalnimi jedmi Indije.