Kategorija: Novice

Veriga B&B Hotels prevzema Hotel Park – Urban&Green

Sporočilo za javnost

 

B&B Hotels Group odpira prvi hotel v Sloveniji 

 

·         Skupina B&B je prevzela nekdanji Hotel Park – Urban&Green

·         B&B Hotel najeli prvi hotel v Sloveniji: B&B Hotel Ljubljana Park

·         V prihodnjih letih namerava skupina B&B Hotels odpreti še več nastanitev v centralni ter vzhodni Evropi

 

Ljubljana, November 9, 2018 – B & B Hotels Group, vodilna neodvisna gospodarska hotelska znamka v Evropi, pospešuje vseevropsko uveljavitev z odprtjem prvega hotela v Ljubljani. Skupina B&B Hotels je tako prevzela Hotel Park – Urban&Green, ki od sedaj posluje pod imenom B&B Hotel Ljubljana Park.

B&B Hotel Ljubljana Park  se nahaja v prelepi slovenski prestolnici Ljubljani ponuja pogled na staro mestno jedro, je le nekaj metrov od zgodovinskega območja pešcev, 10 minut oddaljena od Prešernovega trga in manj kot 30 minut od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana .

Je odlična izbira in izhodiščna točka za raziskovanje zelene prestolnice Slovenije. Po napornem dnevu raziskovanja, poslovnih sestankov in konferenc si lahko odpočijete v udobno opremljenih sobah. Izbirate lahko med superior sobami, standard sobami,  družinskimi sobami in nadstandardnimi apartmaji.

Moderno opremljeni konferenčni dvorani v pritličju hotela so idealna izbira za organizacijo seminarja, konference, predstavitve izdelka ali drugih posebnih dogodkov. Na voljo sta dve moderno opremljeni ter dekorirani konferenčni dvorani.

B&B Hotel Ljubljana Park še naprej ostaja ‘Urban&Green’ saj se zavezuje k trajnostnemu razvoju, spoštovanju okolja in povezovanju z lokalnimi skupnostmi. “Reduce, reuse in recycle” je eno glavnih načel, ki ga upoštevajo pri svojemu delovanju. Z vstopom v verigo je to odlična priložnost, da se trajnostni koncept razširi tudi na ostale hotele.

Razširitveni načrti

Z več kot 200 sobami je B&B Hotel Ljubljana Park največji hotel te verige v srednji Evropi.

B&B Hotel Ljubljana Park je del ambicioznega načrta rasti podjetja. B&B Hotels group se je s podpisom dolgoročne najemne pogodbe zavezala k posodobitvi in obnovi objekta že v prohodnjih mesecih.

Močno povpraševanje kupcev za koncept B & B je letos vodilo k tedenskemo odprtju vsaj enega hotela B&B. Trenutno je v skupini B&B kar 460 hotelov.

Skupina namerava pospešiti svojo rast in načrtuje razširitve v  prihodnjih letih še v Sloveniji, Češki, Slovaški, Madžarski, Hrvaški in Bolgariji.