Kategorija: Novice

URBANI UTRIP

URBANO UTRIPANJE V PRESTOLNICI

V sklopu Festivala urbane kulture Slovenija – #FUKSi 2019 je ploščad B&B Hotela Ljubljana Park prejšnji teden gostila ogrevalni dogodek, s sejmom malih umetnin, zeleno modno revijo, domačo in indijsko ulično kuhinjo, spopadom plesalcev ter medgeneracijskim druženjem.

Po lanski premieri je aktivno sončno popoldne v parku sredi prestolnice tudi letos pritegnilo lepo število družabnih meščanov in naključnih turistov. Dogodek, v katerem sta se povezala B&B Hotel Ljubljana Park in mladostna agencija Collegium Mondial Travel, je spet ponudil paleto izgovorov za ustvarjalno druženje, katerega okvir so bili zelena modna revija ateljeja Salon s predstavitvijo izbranih mladih domačih modnih ustvarjalcev, butična izvedba Artisha, Samo Polutak – Kos je gostil atraktivni breakdance battle, brbončice pa smo razvajali ob urbanih indijskih okusih in domačih grižljajčkih z namenom v okviru akcije Kucha Chasti.

Festival #FUKSI 2019 bo zadnji počitniški vikend (30. in 31. avgust) poskrbel za urbani utrip prestolnice z zelenim, trajnostno naravnanim povezovanjem ustvarjalnih energij na odru in pod njim.

Foto: Marko Debello Ocepek