… iz letališča

 

Ob rezervaciji sobe, priporočamo tudi rezervacijo prevoza iz letališča do hotela. Prevoz iz letališča do našega hotela lahko rezervirate po zelo ugodni ceni ob željeni uri. 

 

 Za prevoze iz in na bližnja letališča obiščite  GoOpti Dynamic Airport Shuttle. S klikom na povezavo lahko rezervirati direkten prevoz do našega hotela iz Benetk, Zagreba, Trsta, Dunaja, Ljubljane in ostalih letališč v regiji. GoOpti velja za enega izmed najboljše ocenjenih prevoznikov v Sloveniji, s oceno 4.5 na portalu TripAdvisor. Izbirate lahko med privatnimi prevozi in skupnimi prevozi, ki so vam na voljo ob vaši željeni uri. Priporočamo, da se odločite za rezervacijo vnaprej, saj so cene ob pozni rezervaciji občutne višje. 

 

Na voljo vam je tudi javni prevoz. Iz glavne avtobusne postaje Ljubljana proti letališču in obratno skozi cel dan vozi avtobus. Več informacij in vozni red lahko najdete s klikom na povezavo. 

 

… z avtomobilom

 

Naš hotel se nahaja v samem središču Ljubljane v bližini Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in Metelkove ulice. Navodila za pot lahko najdete na sledeči povezavi. V kolikor uporabljate vgrajen avtomobilski navigacijski sistem, v sistem vpišete naslov Tabor 9, 1000 Ljubljana. Ta vas bo vodil v neposredno bližino hotela, kjer se boste morali ustaviti pred potopnimi količki.

 

Pri potopnih količkih pozvonite “Hotel Park” in pot nadaljujete do naslednjih potopnih količkov, kjer ponovno pozvonite. Svojim gostom omogočamo, da se z avtomobilom pripeljejo do hotela in odložijo svojo prtljago. Žal, zaradi naše lege v središču mesta naš hotel nima privatnih parkirnih mest.

 

Parkiranje je mogoče na javnih površinah, cene javnih parkirišč se razlikujejo (cca 0,7 EUR/na uro). ali v privatni parkirni hiša Komenskega, ki je oddaljena zgolj 300 metrov od vhoda hotela. Cena parkiranja se lahko razlikuje, odvisno od časa parkiranja (cca 15 EUR/na dan).

 

 

… s taksijem

Vsi gosti, ki bi si želeli privatni prevoz s taksijem do hotela, lahko pošljejo svoje povpraševanje na naš naslov – ljubljana@hotelbb.com . Voznik vas bo prišel iskat na letališče ob dogovorjeni uri. Cena prevoza v eno smer je 30 EUR. Seveda lahko organiziramo tudi povratni prevoz na dan vašega odhoda. 

… s kolesom

V kolikor se v naš hotel odpravljate s kolesom in uporabljate mobilni telefon za navigacijo, lahko uporabite sledečo povezavo. V kolikor se za navigacijo skozi mesto zanašate na prometne znake in lastno orientacijo je najlažje slediti znaku za “UKC Ljubljana” oz “B&B Hotel Ljubljana Park”, teh boste v središču Ljubljane našli precej.

 

Ljubljana velja za eno izmed kolesarjem najbolj prijaznih mest na svetu, v okolici hotela se nahajajo številne kolesarske poti, ki vodijo v središče mesta in nasprotno. Seveda je pomembno tudi “parkirišče” za vaše kolo. Svoje kolo lahko varno spravite v naši kolesarnici.

 

… z vlakom ali avtobusom

 

Glavna železniška postaja Ljubljana in glavna avtobusna postaja Ljubljana se nahajata zgolj 900m od hotela. Ob izstopu iz vlaka pot nadaljujemo skozi podhod v smeri centra mesta. Ob izstopu iz podhoda lahko svojo pot nadaljujemo v levo smer (skozi parkirišče), na koncu parkirišča prispemo na prometno križišče. Nato prečkamo križišče v smeri Metelkove ulice in pot nadaljujemo naravnost do parka Tabor, ki ga boste videli na koncu ulice. Zatem pot nadaljujete naravnost skozi park Tabor in “voila” hotel je pred vami 🙂

 

Ne pozabite, da vsem gostom, ki prispejo z vlakom nudimo 15%  popusta na direktne rezervacije (vaša karta velja kot potrdilo). 

 

 

Drugi o nas

Zadnje novice

Dobrodošli v ZELENI in VARNI Sloveniji

Naša prelepa zelena država je odlična destinacija za vaše počitnice. Na zelo majhnem prostoru lahko najdemo ogromno različnih znamenitosti, skritih kotičkov in raznoliko gastronomsko ponudbo. Ljubljana za raziskovanje naše države predstavlja najboljšo izhodišče, saj so vsi kraji in regije na vaši dlani. Slovenija je bila prva država, ki je uradno naznanila konec epidemije COVID-19, kar … Preberite več

Svetovni dan ČEBEL

»Čebelice, čebelice, saj moje ste prijateljice …«. je čebelice opeval že znani slovenski pevec Lojze Slak. Slovenija je država s dolgo čebelarsko tradicijo. Decembra 2017 je tej majhni in zeleni deželi uspelo nekaj zelo pomembnega za cel svet – generalna skupščina Združenih narodov je v New Yorku na pobudo Slovenije razglasila 20. maj za SVETOVNI … Preberite več