Dobrodošli v B&B Hotelu Ljubljana Park

Dobrodošli v B&B Hotel Ljubljana Park, najbolj urbani in zeleni hotel v središču Ljubljane, hotel, obdan s parki, ter živahnim kulturnim in umetniškim dogajanjem.

 

Hotel v neposredni bližini mestnega jedra


Neposredna bližina avtubusne in železniške postaje


Mirna in tiha lokacija, idealna za oddih in sprostitev


Prijazno hotelsko osebje, ki vam omogoča udobno bivanje


Trajnostno naravnan in okolju prijazen hotel


Brezplačni internet kotiček in WI-FI za goste hotela


Sobe

B&B Hotel Ljubljana Park je odlična izbira in izhodiščna točka za raziskovanje zelene prestolnice Slovenije. Po napornem dnevu raziskovanja, poslovnih sestankov in konferenc si boste lahko odpočili v udobno opremljenih sobah. Izbirate lahko med superior sobami, standard sobami,  družinskimi sobami in nadstandardnimi apartmaji.

 

Konference

Z znanjem, izkušnjami, ter prijaznim odnosom do gostov vam bomo pomagali pri pripravi uspešnih dogodkov. Za vas organiziramo tudi unikatne dogodke v našem parku pod drevesi ali na strehi hotela s prekrasnim razgledom na celotno Ljubljano. .

Moderno opremljeni konferenčni dvorani v pritličju hotela so idealna izbira za organizacijo vašega seminarja, konference, predstavitve izdelka ali drugih posebnih dogodkov. Na voljo sta dve konferenčni dvorani, ki smo jih poimenovali Tabor in Park. Vsaka dvorana sprejme do 40 udeležencev. Skrbno pripravljeni odmori za kavo, bodo udeležencem vlili nove inspiracije in sveže energije. Ponujamo vam tudi možnost okusnih kosil in večerij v naši restavraciji.

Več informacij

Posodobljena spletna stran je bila narejena s pomočjo prispevkov iz: Višina celotnih stroškov operacije: 197.000,00 EUR; Višina sofinanciranja: 137.900,00 EUR. Naložbo sofinancira RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu- skladi.si)  

Drugi o nas

Zadnje novice

Praznična Ljubljana

Prižig lučk v petek, 29.11.2019, ki ga bo pospremil kratek kulturni program in nagovor župana mesta, bo pomenil pričetek prazničnega dogajanja v Ljubljani, ki bo trajalo vse do 2.1.2020. V mesecu Decembru bodo vaše sprehode skozi praznično Ljubljano še dodatno popestrili razni dogodki. Na Kongresnem trgu bo ob tej priložnosti odprta posebna razstava ledenih kreacij, … Preberite več

Prenavljamo za vas

Spoštovani obiskovalci, z veseljem z vami delimo, da je del hotela trenutno v prenovi.  Z prenovami želimo še dodatno obnoviti hotel in zagotoviti še večje udobje vsem našim obiskovalcem. V planu imamo popolnoma prenoviti našo streho, kjer domujejo naše 4 čebelje družine. S tem jim želimo vsaj v majhni meri poplačati za njihovo trdo delo. … Preberite več