Dobrodošli

Dobrodošli v Hotel Park, najbolj urbani in zeleni hotel v središču Ljubljane,
hotel, obdan s parki, ter živahnim kulturnim in umetniškim dogajanjem.

 

 

Hotel v neposredni bližini mestnega jedra


Neposredna bližina avtubusne in železniške postaje


Mirna in tiha lokacija, idealna za oddih in sprostitev


Prijazno hotelsko osebje, ki vam omogoča udobno bivanje


Trajnostno naravnan in okolju prijazen hotel


Brezplačni internet kotiček in WI-FI za goste hotela


Sobe

Hotel Park je odlična izbira in izhodiščna točka za raziskovanje zelene prestolnice Slovenije. Po napornem dnevu raziskovanja, poslovnih sestankov in konferenc si boste lahko odpočili v udobno opremljenih sobah. Izbirate lahko med superior sobami, standard sobami,  družinskimi sobami in nadstandardnimi apartmaji.

 

 

Konference

Z znanjem, izkušnjami, ter prijaznim odnosom do gostov vam bomo pomagali pri pripravi uspešnih dogodkov. Za vas organiziramo tudi unikatne dogodke v našem parku pod drevesi ali na strehi hotela s prekrasnim razgledom na celotno Ljubljano.

.

Moderno opremljeni konferenčni dvorani v pritličju hotela so idealna izbira za organizacijo vašega seminarja, konference, predstavitve izdelka ali drugih posebnih dogodkov. Na voljo sta dve konferenčni dvorani, ki smo jih poimenovali Tabor in Park. Vsaka dvorana sprejme do 40 udeležencev. Skrbno pripravljeni odmori za kavo, bodo udeležencem vlili nove inspiracije in sveže energije. Ponujamo vam tudi možnost okusnih kosil in večerij v naši restavraciji.

Več informacij

Restavracija

Naša restavracija je prepletena s širokim in okusnim izborom raznovrstnih jedi, ki temeljijo predvsem na svežih in naravnih lokalnih sestavinah. Vsi ljubitelji odlične indijske kuhinje lahko izbirajo med različnimi indijskimi jedmi.

Restavracija ponuja dnevna kosila in malice ter a-la carte ponudbo jedi po naročilu. Pri dnevnih kosilih vam ponujamo široko izbiro jedi od sezonskih jedi do indijskih jedi. V restavraciji se lahko prepustite razvajanju našega avtentičnega indijskega kuharja Zia, ki bo zagotovo poskrbel za odlično indijsko izkušnjo. V restavraciji boste vedno našli naše domače hišne sladice in ob toplejših dneh tudi naš domač sladoled. V baru vam bodo postregli s odlično kavo, zdravimi napitki, odličnimi slovenskimi vini itd.

Več informacij

Drugi o nas

Zadnje novice

Očistimo svet

EN DAN. EN PLANET. EN CILJ se glasi slogan letošnje globalne čistilne akcije. Gibanje, katerega začetki segajo 10 let nazaj ima svoje korenine v Estoniji, kjer se je skupno zbralo  4% prebivalstva z namenom očistiti vsa črna odlagališča v zgolj nekaj urah. Estonija letos praznuje 100. obletnico, ob njihovi stoletnici lahko rečemo, da je vzgled … Preberite več

Sindikat odklonskih entitet – 28.8.-2.9.2018

  Sindikat odklonskih entitet za pripadnike in simpatizerje robnih urbanih žanrov od 28. avgusta do 2. septembra AKC Metelkova mesto in CK Španski borci, Ljubljana Prva platforma robnih urbanih žanrov Sindikat odklonskih entitet bo potekala od 28. avgusta do 2. septembra v AKC Metelkova mesto in CK Španski borci. Predstavljamo preko 50 domačih in tujih … Preberite več