Dobrodošli

Dobrodošli v hotel Park, najbolj urbani in zeleni hotel v središču Ljubljane, hotel, ki ima rad dogajanje, kulturo, umetnost in umetnike, ples in glasbo. Ima rad življenje.

Hotel v neposredni bližini mestnega jedra

Neposredna bližina avtubusne in železniške postaje

Mirna in tiha lokacija, idealna za oddih in sprostitev

Prijazno hotelsko osebje, ki vam omogoča udobno bivanje

Trajnostno naravnan in okolju prijazen hotel

Brezplačni internet kotiček in WI-FI za goste hotela

Sobe

Hotel Park ponuja 382 ležišč v 207 udobno opremljenih sobah. Izbirate lahko med 84 comfort sobami, 121 superior sobami, 6 družinskimi povezanimi sobami in 2 suitami.

Sobe

Superior

Sobe

Comfort

Sobe

Družinske sobe

Konference

Z znanjem, izkušnjami, ter prijaznim odnosom do strank vam bomo pomagali pripraviti uspešne dogodke, ki bodo zadovoljili vse okuse in potrebe. Kreativnosti nam ne primanjkuje in zagotovo bomo našli skupni jezik in pripravili izjemno srečanje al idogodek.

Vrhunsko opremljeni konferenčni dvorani v pritličju hotela so prava izbira za organizacijo vašega seminarja, konference, predstavitve izdelka ali drugih posebnih dogodkov. Na voljo sta dve konferenčni dvorani, ki smo jih poimenovali dvorani Tabor in Park in obe sta opremljeni s sodobno tehnično opremo. Sprejmeta lahko do 40 udeležencev vsaka, dodatno pa imamo pripravljene sproščujoče kava pavze, ter izvrstne možnosti za kosila in večerje.

Več informacij

Restavracija

Zakaj nas obiskati? Ker vam poleg okusnih jedi udobno počutje in prijazno osebje pomenita veliko.

Restavracija je znana po okusnem in širokem izboru raznovrstnih jedi. Vedno smo in bomo tudi v bodoče iskali najboljše recepte in kreativne rešitve za predstavitev krožnikov. Sveže, naravno in lokalno so naša vodila v kuhinji. Poleg tega pa lahko poizkusite široko paleto Indijskih jedi, ki jih pripravlja naš indijski chev Zauddin Ahmed.

Več informacij

Drugi o nas

Zadnje novice

Svetovni dan čebel

Slovenija je država s dolgo čebelarsko tradicijo. Decembra 2017 je tej majhni in zeleni deželi uspelo nekaj zelo pomembnega za cel svet – generalna skupščina Združenih narodov je v New Yorku na pobudo Slovenije razglasila 20. maj za SVETOVNI DAN ČEBEL. V kratkem po razglasitvi je Evropska Unija hkrati prepovedala uporabo treh pesticidov, ki so … Preberite več

Ljubljana v dežju

V kolikor vaš obisk Ljubljane  prekine slabo vreme, smo za vas pripravili nekaj predlogov kaj početi v Ljubljani v primeru slabega vremena.  Zagotovo vam ob dežju v Ljubljani ne bo dolgčas, saj je mesto polno dogajanja. Ob več dnevnemu obisku Ljubljane vam priporočamo nakup Ljubljana Card, ki vam bo omogočila ugoden in brezskrben ogled Ljubljane. … Preberite več

Ali vam je všeč naša nova spletna stran?

V zahvalo za vaš čas boste prejeli kupon za pijačo po vaši izbiri, ko boste opravili prijavo na recepciji hotela Park – Urban&Green.

Hvala za oddano mnenje. Veselimo se vašega obiska.